June 4, 2016

gerak kehadapan lagi dan lagi

aku suka bangun pagi, perasaan bangun pagi tu umpama bangun nak pergi perang. perang yang aku define sendiri.

another war yang aku rasa aku define sendiri adalah perang bukak twitter. hahahha gelakkan diri sendiri. bukan perang twit dengan orang lain atau gaduh dan seumpama dengannya, tapi perang dalam diri yang aku cipta sendiri.

perang untuk tak menghakimi orang lain melalui twit yang diorang twit. hahaha bunyi macam kompleks nau aku ni. tapi itu hakikat.

perang lagi satu perang hati. pedang aku tak lut untuk perang ni. bom nuklear je tak try lagi untuk menang perang yang ni. hahaha

dah lah perang sorang-sorang, pegi lah sana haja quit twitter pastu gi main clash of clan. aman tak kacau orang.

#hajamovingoutinsteadofmovingon


Berperang dengan musuh  ternyata lebih mudah untuk menyusun strategi berbanding berperang tanpa musuh berkecai strategi yang belum sempat disusun