February 5, 2012

dream car ~


ak ad satu impian..sbna'y ak ad byk impian..byk sgt 3hr 3mlm pon blum tentu cukup utk ak cter sume impian ak..tp impian ak yg xlah nak agung sgt kn adlh utk memiliki sebuah kete volkswagen beetle..bkn old school pnye design ehh..ni yg modern design pnye ooke !





volkswagen new beetle

these 3 colors ni antre fav color ak lah..make sure org nmpk my car !! pergh sgt masyuk dan gorgeous kan !

tp yellow car lah sgt gorgeous dan mengancam kan..kan..kan !!!

tp ble ak pikir2 byk kali..byk2 kali kan..kete ni sgt gojes lah..dan..kete yg gojes sgt gojes lah jugak hrge'y..

  • Volkswagen New Beetle 1.6 - RM139,888
  • Volkswagen New Beetle 2.0 - RM156,888

oke..ni lah hrge'y..masyuk weh..gorgeous gler kot..hrge myvi pon around 40-60 ribu tw..advance sgt x ak nih..haha berangan ja berangan lg ja...

so, that my plan A...i've plan B..if and only if i am not affordable to buy that gorgeous car !!! haaaa!!!

my plan B - naza picanto...local car je ..korg penah dga x kete ni?

Align Center


wahh ni pon gorgeous jugak ! dan harge'y standard lah kan..hahaha gaya mcm ak da keje pastu tga survey2 nak beli kete ap kn..haha haja sgguh xbole bla kan skrg !

  • Naza Picanto LS - RM44,500
  • Naza Picanto EX - RM46,800

so? hrge'y half drpd new beetle td beb..sgguh xbole nak disangkal lagi kan..

menarik kan kete ni...baik ckp menarik!!! sbb ak kte menarik !

btw, info tmbhn kat my uni kan..ad cume a few yg pki new beetle tu..ble ak kte a few tu means only 1 or two je ehh..hahahaha slh sorg yg pki new beetle yg gorgeous tu adlh dekan FST..dekan fst beb..dekan fst..dekan fst..hahaha!! dasaaat tak..tp kan ad sebuah lg new beetle yg ak jmpe..yg ni ad sticker student..huihh kompem ak nak crik pemilik'y! tp ak jumpe kete tu skali je..demi nak tgk kete tu ak tertggl bas tw ptg tu..hahaha haja..haja..berangan lg

*******************************************************************************************

ak rse pelik tetibe sbna'y..tw nape? sbb almost 4months ak x update blog ni..nak kate berhabuk da thp bersawang dah...and suddenly i am updating new entry !! that's hot oke! haha sukahati saya lah nak katakan ianya hot wlupon tak la hot sgt tp bole la kan..hahaha saya gelak lagi !

saya suka gelak jadi sukahati saya lah nak gelak kan !

saya gelak ada byk sebab tw ! sbb utama sbb saya gembira lah kan !

-saya gembira sbb saya cuti seminggu (midterm break)
-saya gembira sbb saya bru dpt lesen P saya (sbb utama tjuk entry kali ni) hahaha

saya nak gelak lagi..hahahaha (tym tgh tulis ni seriusly saya tgh gelak tw) saya xtipu cume mgkin bunyi'y agak sopan dan cute..ehhh klu gelak terbahak2 tgh update blog kompem my mum kte saya dah sewel !

oke that's all for now..inshaallah saya akan catch up dgn cter2 saya yg lps..haha sukahati saya lah kan klu org taknak bce pon..yg penting saya suka baca tulisan saya ! haha stop it amir ! ehh amir..oke ter 'imitate' dialog org..



latest pic of me lah..maybe~