September 15, 2011

penah rase tak??



tak blur kan??muka suci gila kot...:p


ahha nmpak x skrg nih ap dah berlaku kat aku?? hahha blur lah tuh.semenjak dua menjak nih ak dah semakin suka dan semakin rajen menghupdate my blog a.k.a lemari buruk..hailah wujud jugak sebnarnya lemari buruk dlm intenet ni ye..haha

oke berbalik pada soalan aku..iaitu 'adakah korg2 penah rase seperti mne aku rase tadi time klas math?' haha perasaan malas plus ngn ngantuk2 ayam minus ngan rajen salin solution kat depan..mmg rasa mcm nak kuar pegi lepak2 mkn roti canai je sbb dah malas sgt rse'y nak dok mengadap buku math tu weh...

entahlah weh...aku pon tak tahu lah nak kata cmne...maka utk melalaikan kepala otak aku drpd pikir pasal tido,aku pon dgn pantas'y menguyah jajan..tapi cover jugak lah sbb belakang aku budak laki kan..haha pastu aku snap* snap* snap* ...sonok weh..ak rse budak belakang ak dah tido kot time tuh..haha hampir je aku snap* gmba org tido tau..


mdm fatima terbaek ahh...tp sori la mdm~

tak habis ngan limit lah bagai...lepas take5 smbung lah bab differentation yg mmg SANGAT SANGAT MENARIK tau..hehe mmg lah math nih senang je..yg penting buat latihan selalu...tapi kan bak kata miss faeza "u'all kan science student,so be creative..in math u just have to be creative" yeahh mmg btol pon kne creative..sampai lah ak jadi kreatif memikir cara nak bg xngantuk time klas math..haha



buku math aku tp yg cantik tu sape ehh??

even hanphone tak canggih still ak BANGGA~ hihi


haa..yg nih tgh take5..tkkn lah time tgh lecture ak nak snap scre terangan kot..


ehh btw perasan tak??hehe comel sikit kan aku dlm gmba nih..hehe jgn marah weh..hakikat nak buat mcm mne kan..yelah kadangkala kebenaran tu susah nak diterima~

pray for my math~

September 13, 2011

sape aku??

adakah aku sdg mengalami perubahan hormon yg tak menentu sehingga terkeliru dgn diri ak???

adakah???
mengapakah???
bagaimanakah???

mcm mne bnde ni bole berlaku kat diri ak??haha dah2 la tu ja..xpyh nak over sgt..hehe pelik ke? until now,ak sndiri blom habes memahami diri aku..mcm mne diri aku ni haa sbnr'y..yeah org slalu kte haja gila2 have fun je memanjang xpenah pkir serius...haisyh2x entahlah slalu'y ak ni take easy je dlm sume hal..xpyh nak ambek berat sgt..lg2 bab pemakaian~

berdasarkan family background lahh kan..ni bukan aku kot..aku ni mcm very different lah among my sisters..ehh copp i've only one sister~hehe the other one my ^sister..still i am not as good as my only sister..haha tak tahu lah nak describe mcm mne..tapi changes need sacrifice..right??

takut?? yes absolutely aku takut kpd stu perubahan..tapi berubah sikit2 boleh kan..ehh jap korg2 yg bce nih phm x ap yg tgh ak bebel?? haisyhh2 kompem xphm maklumlah berkias en..i means tudung..yes TUDUNG..when we go into tudung...automatically it goes into appearance..baju dan lain2 lah..start from bidang 45-change into 48-change into 50-change into 60-final change into tudung labuh....*ding

still in 60 stage...hahaha tak cukup kekuatan utk ke final stage..tu pon bukan constant..still on off..hmmm..boleh je sbnr'y cume xkuat...maybe most of my friends not wearing that kind of tudung..just a few of them..but the closest friend of mine not..haisyhh2x aja is not about friend...it's about you !! yeah i know but it's hard

how hard is it compare than the beautifulness of muslimah image??????? *ding

*speechless* already lose in fighting with myself

so,i am thinking right now...~

secara automatik'y pergaulan+pakaian akan terjaga..kan?? men respect those muslimah, you know?? malu la kan kalau nak buat mende2 xelok klu pakai like that...that's good right?
bende baik sbnr'y...tahu knape tetibe ak terpikir about this thing??

because of this ;
,biarlah berpakaian itu menurut syariat dan tidak mengikut trend...Jadikanlah pakaian itu menjadi penyejuk mata bagi orang-orang soleh dan bukan pemuas kepada pihak-pihak yang dalam hatinya ada penyakit,maaf diatas teguran ini

.

raya part2



*all these photos are not in orderly arrangement

ehh topi s*** ~ :)


mcm da lupe kete lain agk'y..hanya alto ~

at captain's house~

kete bertuah~ ad ak sbg gps..hehe

menunggu bdk2 laki bncg cari jalan..ahha mmg lmbt

wangsa maju* ily's house


waiting for the car~~



ehh asal tetibe tros part2 ekk???
musykil jugak ak nih..hahaha..ehh sukati aku la kan lgpon ni kan blog i..hehe sbnr'y mmg dah khaskan yg raya part1 utk raya ngn family..tetapi la kan gamba;y xde maka teruslah ke part yg ke2..jgn mara~

sbnr'y ak kesin dah kat blog ak nih..bape zman dah ak tggl..klu lah blog bole berswang mmg lebih dr swang dah ada kat blog ni..silap makhluk2 yg xsepatut'y pon dh boleh muncul..haha pandai2 lah ko ni ja..and that's why lah k tetibe rajen hari ni utk meng hupdate..haha cantik jugak bhs ak gne nih kdg2 en?

oke,move to the next chapter...about study ding*ding*ding*ding*....hahaha ak pon tak tahu lah nak memberi komen hape...study okeh la jugak tapi knpe smkin hari CINTA ak terhadap math semakin pudar???? WHY??? haha mmg skrg ak seriously malas !! tapi shak kte "haja,jgn malas" hehe ak pon penah gak kte kt dye..that's why lah ble mls hambik kau gedebuk kena blk ko nasehat org...hemmm xpe2 final ad lg sebulan..boleh kot~ haha

haa..hambek kau skli ak hupdate terus gedebuk gedbak ak bagi..ni kira mcm cover blk lh yg dulu2 pnye...tapi ak ad sesuatu sbnr;y nak cter..tapi nantilah ekk~

September 6, 2011

sori shak~

hehe shak~~~

sori ekk gmba xsmpai lg tp en gmba bkn'y byk pon

ciput dua je